Възможности за спорт,
забавление и отдих

с. Гурмазово, Община Божурище

Богато разнообразие за любителите на спорта и природата

В близост до комплекса се намират конна база, тенис кортове и басейн. На по-палко от километър е яз. Пожарево, който предлага спортен риболов. В околностите има добри условия и за любителите на лова, подходящо е за извънградски велопреходи и разходки. 

Районът на община Божурище, в която попада с. Гурмазово, е обявен за един от най-чистите в екологично отношение райони в страната. 

Близостта до Банкя дава възможност за ползване на минералените басейни и санаториуми там.

Коплексът се намира в с.Гурмазово, на 15 км. от идеалния център на София. Достъпът до там е по асфалтов път. Село Гурмазово разполага с детски площадки, читалище, хранителни магазини. Учебни и здравни заведения има в общинския център на град Божурище, който е само на 3 км отстояние от селото. До там жителите могат да стигат чрез маршрутни таксита, които се движат по разписание. Само на 8 км от селото се намира метростанция “Сливница“, до която има осигурена автобусна линия N 54 от град Божурище. На 6 км от селото се намира магазин Метро. В землището на с. Гурмазово попада новата Икономическа зона на град София. В бъдещите планове за разширение на метрото е предвидено то да достига до Икономическата зона и до град Божурище.

Отлична инфраструктура и комуникации

1 км
до яз. Пожарево
1 км
до общинския център на град Божурище
1 км
до метростанция “Сливница“
1 км
от идеалния център на София

Един от най-чистите в екологично отношение райони в страната.